Det kan være som at lede efter en nål i en høstak, hvis man skal finde ud af, hvilke fødevarer barnet ikke kan tåle. Hvor skal man begynde? Og bliver det ikke meget besværligt, lige meget hvilken gruppe af fødevarer man så skal fjerne fra kosten?
Har du problemer som disse, kan jeg kun anbefale bogen "Er det noget du har spist?" af Anne Cathrine Færgemann. Hun er klinisk diætist og har en fantastisk viden på området. Bogen er en guide, der hjælper dig på vej, når du skal have hoved og hale i, hvad du eller dit barn rent faktisk kan tåle at spise. Udover alle kapitlerne om overfølsomhedsreaktioner og forhold som kan have indflydelse på intolerancen, findes der en masse opskrifter, så du nemt og enkelt kan købe ind og lave mad, der udelader det der ikke tåles.
Anne Cathrine Færgemann skriver også om kosttilskud og hvor man kan gå hen og få lavet laboratorieprøver, hvis man vil forsøge sig uden om det etablerede sundhedssystem.
Bogen er fyldt med råd og oplysning, og kan helt sikkert hjælpe dig i gang, hvis du har mistanke om fødevareallergi. Udgivet af Forlaget Olivia. Find bogen på www.bogpriser.dk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar